Skip to content

Filmavond ‘Feyenoord 1999 – De Coolsingel liep vol’

Tijdens het AD Sportfilmfestival Rotterdam draait een unieke, voor het festival door Andere Tijden Sport gemaakte, bioscoopversie van ‘Feyenoord 1999 – De Coolsingel liep vol’. Met nooit vertoonde oude en nieuwe beelden

De Feijenoorder Filmavond

De Feijenoorder heeft voor haar leden een unieke aanbieding om deze film in de bioscoop te zien. Donderdag 6 april 2017 kunnen 140 supporters van 18:30u t/m 19:30u genieten van unieke beelden van het kampioenschap 1998/1999.

Locatie:

  • Cinerama Filmtheater, Westblaak 18, 3012 KL Rotterdam

Kosten:

Leden betalen 5 euro p.p.
* Tevens vanaf 24-3-2017 ook beschikbaar voor niet leden. (bedrag ook 5 euro p.p.)

Inschrijven:

Wil je naar de film? Klik hier en bestel snel en eenvoudig de entree kaarten.

Rolstoeltoegang

In Cinerama is het niet mogelijk om met een rolstoel de zalen in te gaan. Een rolstoel moet helaas buiten in de foyer geplaatst worden. De foyer, zaal 5, 6 en 7 zijn te bereiken met een rolstoel, zaal 1 en 4 daarentegen niet. (Op het moment van schrijven is de zaal nog niet bekend)