Skip to content

Laatste dag online verkoop voor de 12 jaar Legioenparty

De Legioenzaal is inmiddels een begrip geworden in supporterskringen. De zaal lijkt van binnen op de Kuip met zijn lichtmasten en zijn er prachtige muurschilderingen van Feyenoord iconen te vinden die persoonlijk hun afbeelding van hun handtekening hebben voorzien. Daarbij sieren vele doeken de zaal en komt menig DJ er een plaatje draaien in de rust van de thuiswedstrijden.

Legioenzaal 12 jaar2

Oprichting Legioenzaal:

Hoe anders was dit voor 3 april 2005, de legioenzaal was een kille kantine zonder een echte Feyenoord uitstraling. De Feijenoorder, het Stadion en Feyenoord hebben hier verandering in gebracht en op 3 april 2005, voor de wedstrijd Feyenoord – AZ, opende de Legioenzaal voor het eerst zijn deuren.Legioenzaal 12 jaar3

12 jarig bestaan:

In april 2017 bestaat de Legioenzaal 12 jaar. De Feijenoorder wil dit graag met de 12e man vieren en wel op zaterdag 8 april 2017. De Legioenzaal en dus de poorten van de Kuip gaan met uitzondering speciaal open op een niet wedstrijddag.  De 12e man is van 19:00 uur t/m 00:00 uur welkom en er zullen verschillende DJ’s optreden in de Legioenzaal!

Kaartverkoop:

Uiteraard wil je dit unieke feest niet missen. Bestel nu alvast je kaartje via het aanvraagformulier aan de rechterzijde van deze pagina. De kaartverkoop is online via de website van De Feijenoorder t/m 7-4-2017 tijd 23:59 uur. Er is een limiet aan het aantal supporters wat in de Legioenzaal past dus vol=vol! Wacht dus niet te lang want dit feest wil je niet missen!

Op zaterdag 8 april gaan er vanaf 19:00 uur de laatste kaarten in de verkoop aan het loket. Kaarten aan het loket kosten 12 euro en dienen contant te worden afgerekend. (pinnen is niet mogelijk) Wil je verzekerd zijn van een kaartje voor de 12 jaar Legioenparty? Bestel je kaartje dan vandaag nog online.

Prijs 12 jaar Legioenparty:

De Feijenoorder verkoopt entreebewijzen aan de 12e man voor de Legioenparty voor het symbolische bedrag van €12,-
Leden krijgen hiervoor twee consumptie muntjes bij de entree.
Op zaterdag 8 april 2017 zijn de muntjes hetzelfde als de horecamuntjes op wedstrijddagen. Niet gebruikte horecamuntjes kunnen de bezoekers dus nog gebruiken bij de resterende thuiswedstrijden.

Lidmaatschap De Feijenoorder en profiteer van ledenvoordeel:

Nog geen lid van De Feijenoorder? Word hoofdlid van de vereniging en kies als welkomstcadeau een entreebewijs voor de Legioenparty! Klik hier om lid te worden en krijg 10x per seizoen ons magazine de Hand in Hand + het entreebewijs voor de Legioenparty.

De Feijenoorder ziet je graag op zaterdag 8 april 2017 tijdens de 12 jaar Legioenparty!

Legioenzaal 12 jaar1