Skip to content

Sfeerimpressie van het 12 jaar Legioenzaal feest

De Legioenzaal bestaat in april 12 jaar. De Feijenoorder heeft dit samen met 350 supporters gevierd op zaterdag 8 april 2017. In de middag kwamen er Kameraadjes en Jongerenleden spandoeken spuiten en was er een clinic van de 010 Cheerleaders. Aan de wanden van de Legioenzaal hingen foto’s van de zaal door jaren heen.   12 jaar Legioenzaalfeest kameraadjes2
12 jaar Legioenzaal feest12 jaar Legioenzaal feest

12 jaar Legioenzaalfeest CheerleadersOnder het genot van een zonnetje maakte de kinderen schitterende spandoeken. Tussendoor was er ook nog tijd voor een drankje en een Feyenoord cupcake.
12 jaar Legioenzaal feest

12 jaar Legioenzaalfeest KameraadjesDe selectie van Feyenoord trainde besloten in de Kuip voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Na afloop van de training zijn de kinderen met hun spandoek op de foto gegaan in de Kuip.
12 jaar Legioenzaal feest12 jaar Legioenzaal feest
12 jaar Legioenzaalfeest Kameraadjes1Op het einde van de middag kwam oud-Feyenoord Rinus Israël langs om zijn boek IJzeren Rinus te signeren. In de finale van de Europa Cup I in 1970 tegen Celtic FC scoorde hij één van de twee Rotterdamse goals. Naast een boek en een handtekening konden bezoekers ook op de foto met Israël.Rinus Israël 12 jaar Legioenzaal feest
In de avond was er een afsluitend feest in de Legioenzaal waarbij verschillende DJ’s de muziek verzorgden.
12 jaar Legioenzaalfeest DJ 12 jaar Legioenzaal feest

Een mooie zonnige dag waarbij er 12 uur events waren in de Kuip voor de 12e man tijdens het 12 jaar Legioenzaalfeest!