Skip to content

Word lid en ontvang een gesigneerd boek over de carrière van Rinus Israël

Naast onderstaande 6 redenen krijg je bij een €30,- lidmaatschap van De Feijenoorder een welkomstcadeau. Vanaf maandag 10-4-2017 kun je het boek IJzeren Rinus kiezen als welkomstcadeau. Het boek gaat over de gouden jaren van voetbalicoon Rinus Israël. De eerste 25 nieuwe leden die het boek van Israël kiezen als welkomstcadeau krijgen hem gesigneerd opgestuurd. Klik hier om direct lid te worden!

Rinus Israël 12 jaar Legioenzaal feest

6 redenen om lid te worden van De Feijenoorder:

  1. De Feijenoorder organiseert en ondersteunt de sfeeracties in het stadion.
  2. De Feijenoorder heeft een eigen clubblad genaamd de Hand in Hand. Bij een hoofdlidmaatschap krijgt u 10x per jaar het blad met alle informatie over Feyenoord en haar supporters.
  3. De Feijenoorder organiseert activiteiten voor haar leden. De professor Feyenoord quiz, voetbaltoernooien, de legioenzaal en de supportersreizen naar het buitenland zijn hier goede voorbeelden van.
  4. De Feijenoorder behartigt de belangen van de Feyenoord supporters. De vereniging zorgt voor saamhorigheid en laat supporters met elkaar in contact komen.
  5. De Feijenoorder draait op vrijwilligers. Samen met u maken we De Feijenoorder sterker en ondersteunt u de spelers van Feyenoord.
  6. De Feijenoorder is Corporate Partner van de Dirk Kuyt Foundation. De Feijenoorder werft fondsen en vrijwilligers voor de Dirk Kuyt Foundation. De Foundation organiseert en ondersteunt sportevenementen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Sfeeractie De Feijenoorder