Skip to content

Hand in Hand, april 2017: van der Heijden en Jones aan het woord

De spanning in de titelstrijd is niet meer uit te houden. De ene Feyenoorder wil hier liever zo min mogelijk mee worden geconfronteerd, terwijl de ander juist in deze periode 24/7 met zijn of haar cluppie bezig wil zijn. Voor die laatste groep is er deze week weer geweldig nieuws: de nieuwe Hand in Hand is uitgekomen! Deze maand met onder meer spelersinterviews met Brad Jones en Jan-Arie van der Heijden. En uiteraard veel andere mooie artikelen.

Van der Heijden spreekt in zijn gesprek met Hand in Hand over menig onderwerp, waaronder de supporters: “Toen we na Heerenveen uit de supporters gingen bedanken, leek het wel of we thuis speelden. Ook in alle andere vakken zaten ze. Hahaha. Mooi is dat. De kracht van het Legioen is in heel Nederland bekend. Dat van die twaalfde man is echt zo. We hebben ook moeilijke momenten gehad, maar als ze er dan achter gaan staan, voel je enorme power en het team voelt dat heel goed aan.”

Jones wist voor zijn komst ook dat de supporters voor een geweldige sfeer kunnen zorgen: “Ik sprak Luke Wilkshire wel eens toen hij hier nog speelde en hij zei altijd dat spelen in De Kuip heel bijzonder is: het stadion, de fans. Toen Feyenoord kwam, heb ik niemand gebeld om te vragen: moet ik het doen? Daar was ik snel uit.” Verderop in het blad komt zijn vrouw Dani aan het woord in de rubriek ‘Op de bank met…’.
Brad Jones, HiH april

Ook in deze Hand in Hand: freelance sportfotograaf Sander Chamid, kunstenaar Marcel Labrie die zijn liefde voor Feyenoord verwerkt in zijn werk, één van onze verslaggevers die undercover naar De Klassieker in de Arena ging en daar met “ervaring rijker en een illusie-armer” een verslag over schreef, schaatser en Feyenoord-supporter Jan Smeekens, prachtige foto’s, verhalen van 80 jaar De Kuip en nog veel meer.
HandinHandapril2017
Hand in Hand verschijnt periodiek en wordt automatisch verstuurd aan alle leden met een lidmaatschap inclusief Hand in Hand van De Feijenoorder. Het blad is tevens te koop in de losse verkoop. Lid worden van De Feijenoorder doet u door hier te klikken. Als lid inclusief de Hand in hand geniet u naast vele voordelen maandelijks van ons exclusieve magazine Hand in Hand.

Bron: Hand in Hand, april 2017