Skip to content

Stuur je foto in en win het megadoek op een wandbord!

Vandaag hebben meer dan 100 vrijwilligers het megaspandoek dat eerder is gebruikt in de bekerwedstrijd tegen Ajax aan het Hofplein opgehangen. Met de aankleding van de binnenstad is Rotterdam klaar voor het kampioenschap!

De Feijenoorder heeft een schitterende foto van het unieke spandoek laten afdrukken op twee wanddoeken. Wil jij één van deze wanddoeken winnen? Maak dan een unieke foto van het spandoek aan de Hofplein en stuur deze in via [email protected] of tag De Feijenoorder in je foto via social media (Facebook, Twitter, Instagram). In de loop van volgende week kiezen we de twee tofste inzendingen en krijg je persoonlijk bericht als je hebt gewonnen!

Op naar het kampioenschap! Voor Feijenoorders, door Feijenoorders.

Facebook van De Feijenoorder
Instagram van De Feijenoorder
Twitter van De Feijenoorder

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid, maar lijkt het je gaaf om onderdeel te zijn van de Feyenoord familie? Meld je dan snel aan! Door middel van je lidmaatschap draag je direct bij aan de fantastische sfeeracties in onze Kuip. Kijk snel op www.defeijenoorder.nl voor meer informatie of klik hier om direct lid te worden!