Skip to content

Het Megadoek blijft hangen aan het Hofplein

Het zal de Feyenoord supporter niet ontgaan zijn. Aan het Hofplein hangt het Megadoek van De Feijenoorder. Binnen een week is het doek door vrijwilligers ingekort, zijn er reparaties uitgevoerd, is het doek omgezoomd en zijn er ringen in geslagen. Op de dag zelf heeft een professioneel team het doek opgehangen aan het Hofplein. Het gehele project heeft duizenden euro’s gekocht en dit kon alleen maar gerealiseerd worden door de leden van De Feijenoorder, de supermedewerking van de pandeigenaar en onderstaande sponsoren. Nog geen lid van De Feijenoorder? Klik hier, word lid en steun de sfeeracties.

Megadoek blijft hangen

Vandaag kregen we het groene licht en dat betekent dat het Megadoek nog een week kan blijven hangen. Uiteraard hoopt de vereniging dat het een blikvanger kan worden bij de eventuele huldiging op maandag. Nog niet langs geweest aan het Hofplein? Ga langs en stuur je foto in [email protected] om kans te maken op een prachtig wandbord.

Treetment Feyenoord Logo (3) Palletcentrale Logo
Logo-Dirk-Kuyt-Foundation De-Amiraliteit-Dranken-logo Feyenoord Logo (2)
Feyenoord Logo (2) Feyenoord Logo (1) Feyenoord Logo (1)
Feyenoord Logo (4) Logog Matrans
Gemeente Rotterdam logo_evides Garfield Aluminium BV
Politie Reco BV Gamma
NLAsset De Mik Brandweer
Sportclub-Logo Vlasman b.v. 10580026_914516255227279_4400248937396862262_n
vanessa FSV-De-Feijenoorder-logo-def-01 Vrijwilligers van De Feijenoorder

Bekijk hier de al ingestuurde foto’s:

2017-05-06 Feyenoord spandoek-2Megadoek De FeijenoorderIMG_3797IMG_3792IMG_3773IMG_00172017-05-06 Feyenoord spandoek-3image2Megadoek De Feijenoorder
Megadoek De FeijenoorderMegadoek De FeijenoorderMegadoek De FeijenoorderMegadoek De FeijenoorderMegadoek De FeijenoorderMegadoek De FeijenoorderMegadoek De FeijenoorderMegadoek De FeijenoorderMegadoek De FeijenoorderMegadoek De Feijenoorder