Skip to content

Win vrijkaartjes voor het IFFR Feyenoord Fever: The Other Side of the Heart Is White

De Feijenoorder heeft 5 vrijkaarten ontvangen voor de film: The Other Side Of The Heart Is White.

De film draait op het IFFR Feyenoord Fever, Datum: donderdag 11 mei 2017. De zaal gaat open om 19:00 uur waarna om 20:00 uur de film start. De locatie van de film is het Ro Theater, William Boothlaan 8 in Rotterdam.

Je kunt kans maken op een vrijkaartje door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij je naam en adresgegevens. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

IFFR Feyenoord Fever: The Other Side of the Heart Is White

Met: documentaire The Other Side of the Heart Is White, filmmaker Leonardo Pansier, Jan Oudenaarden, historische sfeerbeelden, voetbalvirtuozen van Touzani FC, een quiz en nog veel meer.

We hadden natuurlijk eigenlijk gehoopt dat het kampioenschap van Feyenoord afgelopen zondag binnen zou zijn. Het komt nu aan op de allerlaatste speelronde en daarom willen we met zijn allen bij elkaar komen voor een programma vol film, voetbal en Rotterdam. Dat doen we donderdag met onder andere een speciale filmvertoning, want voetbal en film gaan bij ons ‘hand in hand’.

In aanloop naar de beslissende wedstrijd van Feyenoord vertonen we The Other Side of the Heart Is White van Leonardo Pansier, gemaakt door een supporter, voor de supporters. In de documentaire proberen supporters uit alle lagen van de bevolking te omschrijven wat dat rood-witte Feyenoordhart van zo veel Rotterdammers nou zo hard doet kloppen. Maar, zoals een fan zegt: “Je kan het niet uitleggen, je moet het gewoon voelen.”

The Other Side of the Heart Is White draaide op IFFR 2014 en mán wat zat de sfeer er toen lekker in. Dat willen we nog een keer beleven, omlijst met een boordevol programma gepresenteerd door Jan Dirk Stouten. We hebben voetbalvirtuozen van Touzani FC, Jan Oudenaarden draagt zijn Ode aan de Kuip voor en becommentarieert beelden van Feyenoord uit het Stadsarchief, na vertoning van de film (in aanwezigheid van filmmaker Leonardo Pansier) kan er worden geborreld en kun je je clubkennis testen bij een Feyenoord-quiz.

Dus zorg dat je erbij bent, donderdag 11 mei, 20:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur), in het Ro Theater. Kaarten zijn nog ook nog te koop (11 euro per stuk). Klik hier om ze direct te bestellen!