Skip to content

Feyenoords kampioensboek ‘Coolsingel!’ vandaag in de winkel

‘Coolsingel! Feyenoord kampioen’ Is geschreven door journalist en Feyenoord kenner Leo Verheul. De wedstrijdcommentaren zijn verzorgd door voormalig Feyenoord-spits en huidig Stadion speaker Peter Houtman. Het voorwoord werd geschreven door Leo Beenhakker. Daarnaast werkten Feyenoord iconen Ben Wijnstekers, Andre Stafleu en Carlo de Leeuwen alsmede Lee ‘you’ll never walk alone’ Towers  mee aan het boek.

Een schitterend en kleurrijk boek op groot formaat met ruim 200 foto’s en voorzien van alle denkbare statistieken. Een onmisbaar aandenken aan dit verdiende kampioenschap voor alle supporters van Feyenoord. Coolsingel! Is vanaf vandaag verkrijgbaar en kost € 16,95.
Klik hier voor de inhoudsopgave.

Signeersessie:

Vrijdag 19 mei zijn Ben Wijnstekers, Peter Houtman, André Staffleu, Carlo de Leeuw en Lee Towers aanwezig voor de signeersessie van het boek ‘Coolsingel! Feyenoord kampioen’. Kom je ook? Iedereen is welkom!

Waar
Boekhandel Snoek
Meent 126 te Rotterdam

Tijd
16:00 tot 18:00 uur

De Feijenoorder verloot een aantal boeken. Wil je kans maken op het boek Coolsingel! stuur dan je naam en adresgegevens naar [email protected]

Alleen winnaars van een boek krijgen persoonlijk bericht.