Skip to content

Ook van der Heijden verlengt bij Feyenoord

Ook Jan-Arie van der Heijden blijft Feyenoord trouw. De 29-jarige centrale verdediger heeft met de club een principeakkoord bereikt over een nieuw contract voor drie jaar. Van der Heijden zal op korte termijn zijn handtekening zetten onder de het contract dat hem tot medio 2020 aan Feyenoord verbindt.

Met zijn contractverlenging schaart Van der Heijden zich in een rij sterkhouders uit het kampioensteam die zich onlangs langer aan de club verbonden. De voorbije maanden zetten van de huidige selectie onder meer Brad Jones, Terence Kongolo, Rick Karsdorp, Karim El Ahmadi, Bilal Basacikoglu en Sven van Beek al hun handtekening onder een nieuw contract, terwijl vorige week een akkoord werd bereikt met Jens Toornstra over een langer verblijf in De Kuip tot 2021.
09-04-2017: Voetbal: Pec Zwolle-Feyenoord: Zwolle Foto: Edwin Verheul
Martin van Geel is zeer verheugd dat ook Van der Heijden behouden blijft voor Feyenoord. ‘We zijn heel blij dat Jan-Arie ook de komende jaren Feyenoorder is’, reageert de technisch directeur. ‘Hij heeft als centrale verdediger een heel sterk en constant seizoen achter de rug, waarin hij zijn waarde voor het elftal meer dan bewezen heeft. Met zijn opbouwende kwaliteiten, maar ook in verdedigend opzicht heeft hij het meer dan uitstekend gedaan.’

Van der Heijden kwam in de zomer van 2015 naar De Kuip. In zijn eerste jaar speelde hij negentien competitiewedstrijden en won hij de beker met Feyenoord. Afgelopen seizoen groeide hij uit tot vaste waarde in het hart van de verdediging van de landskampioen én tot een publiekslieveling van het legioen.

Bron: Feyenoord.nl, Foto’s: De Feijenoorder