Skip to content

Kampioensspecial: prominenten over de kracht van dit Feyenoord

Feyenoord is Kampioen en dat willen we weten ook! De redactie van de Hand in Hand heeft overuren gedraaid en een prachtige special gemaakt van 200 pagina’s. De special staat vol met achtergrondverhalen, interviews en prachtige foto’s. Benieuwd hoe het Megadoek project tot stand kwam? De sfeeractie “Feyenoord we houden van die club” is ontwikkelt of vanuit welke werelddelen de supporters zijn afgereisd voor de Kampioenswedstrijden? Je leest het allemaal terug in de special wat nu al een collectors item mag worden genoemd.

Bezorgdatum

Vanwege de opmaak, het drukken en de speciale rug heeft het productie proces van de Kampioensspecial lichte vertraging opgelopen. Leden van De Feijenoorder ontvangen de Kampioensspecial op dinsdag 20 juni.

Voorproefje

Niet getreurd om de Feyenoord supporters alvast in de stemming te brengen geven we elke dag tot de bezorging alvast voorproefjes van de Kampioensspecial.

17 prominenten over de kracht van dit Feyenoord

In de Kampioensspecial zijn 17 prominenten gevraagd naar de kracht van dit Feyenoord. Onder andere Paul Bosvelt, Mikos Gouka, Sjoerd Mossou, Robin van Galen, Pierre van Hooijdonk, Wouter Bos en Martin van Geel geven hun blik over de kracht van dit Feyenoord.
Hieronder de reacties van Dennis van Eersel en Bert Konterman
Bert Konterman Dennis van Eersel

Kampioensspecial ontvangen?

Leden van De Feijenoorder inclusief Hand in Hand ontvangen de Kampioensspecial automatisch. Nog geen lid? Word lid door hier te klikken en ontvang de Kampioensspecial (zolang de voorraad strekt!) De Kampioensspecial is tevens verkrijgbaar in de Fanshops bij De Kuip en in een geringe oplage in de betere boekenwinkels in Rotterdam en omgeving.