Skip to content

Eerste exemplaar Hand in Hand Kampioensspecial overhandigd aan Dirk Kuyt Foundation

Oud-Feyenoorder Sjaak Troost en Saskia Hölscher hebben vandaag namens de Dirk Kuyt Foundation het eerste exemplaar van de Hand in Hand Kampioenspecial ontvangen uit handen van hoofdredacteur Jeannette Floor. Met de overhandiging benadrukt De Feijenoorder de belangrijke band tussen de supportersvereniging en de door Dirk Kuyt opgerichte stichting. De 200 pagina’s tellende Hand in Hand Kampioensspecial valt dinsdag op de mat bij leden van de supportersvereniging en is los verkrijgbaar in de winkel.

De Dirk Kuyt foundation ondersteunt en is (mede-)organisator van sportevenementen voor sporters met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De Feijenoorder is als corporate partner donateur van de foundation, maar vraagt ook aandacht voor het doel van de foundation: iedereen de mogelijkheid geven te sporten.

Begin juni vond het grootste evenement van het jaar plaats: de kampioenendag in Katwijk. De link met het kampioenschap van Feyenoord was snel gelegd, waardoor de supportersverenging besloot het eerste exemplaar van de Hand in Hand Kampioensspecial te overhandigen aan de Dirk Kuyt Foundation.
_VS_1824
De kampioensspecial is een 200 pagina’s tellend bewaarexemplaar geworden met daarin o.a. een interview met Giovanni van Bronckhorst, reacties van prominente oud-Feyenoorders op het kampioenschap, bijzondere supportersverhalen en natuurlijk heel veel foto’s.

De Kampioensspecial wordt morgen bezorgd bij de leden van De Feijenoorder. Lid worden van de officiële en onafhankelijke supportersvereniging van Feyenoord kan door hier te klikken. Nieuwe leden ontvangen de Kampioensspecial zolang de voorraad strekt.

Elk nieuw lid kan als welkomstgeschenk de keuze maken om te doneren aan de Dirk Kuyt Foundation. Doneren aan de Dirk Kuyt Foundation kan ook direct via de volgende link.

Cover De Feijenoorder