Skip to content

Feyenoord treft Real Sociedad in de traditionele oefenwedstrijd

Feyenoord speelt op zaterdag 29 juli de openingswedstrijd van het seizoen 2017-2018. Het Spaanse Real Sociedad is de tegenstander in de traditionele oefenwedstrijd in eigen stadion voorafgaand aan het nieuwe seizoen. De aftrap is die dag om 14:30 uur.

Krachtmeting in De Kuip
Real Sociedad eindigde afgelopen seizoen knap als zesde in de Spaanse Primera División. Zodoende is het duel voor Feyenoord een serieuze krachtmeting in de aanloop naar de start van het nieuwe seizoen. Een week na de openingswedstrijd wacht het duel met Vitesse om de Johan Cruijff Schaal (zaterdag 5 augustus), terwijl het team van trainer Giovanni van Bronckhorst op zondag 13 augustus aan de Eredivisie begint met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Automatisch toegang voor seizoenkaarthouders
De openingswedstrijd zit inbegrepen bij de seizoenkaart 2017-2018, wat inhoudt dat seizoenkaarthouders automatisch toegang hebben tot de wedstrijd tegen Real Sociedad. Meer informatie over de kaartverkoop wordt zodra bekend gecommuniceerd via de officiële clubkanalen.

Programma voorbereiding
De voorbereiding van Feyenoord op het seizoen 2017-2018 ziet er inclusief de openingswedstrijd tegen Real Sociedad tot dusver als volgt uit:

Zaterdag 8 juli                                    Eerste training (10:30 uur)
Zaterdag 8 juli                                    FC Lisse – Feyenoord (16:00 uur)
Zaterdag 15 juli                                  SDC Putten – Feyenoord (14:30 uur)
Zondag 16 juli                                    Open Dag (11:00 uur)
Zaterdag 29 juli                                  Feyenoord – Real Sociedad (14:30 uur)
Zaterdag 5 augustus                           Feyenoord – Vitesse (Johan Cruijff Schaal, 20:00 uur)

Bron: Feyenoord.nl, Foto De Feijenoorder