Skip to content

Rectificatie Feyenoord Kampioensposter

De Feijenoorder kreeg van verschillende kanten het bericht dat er geen Kampioensposter verkocht ging worden via de officiële Feyenoord kanalen. Via social media kwamen er veel vragen van supporters of de vereniging een Kampioensposter kon produceren. De vereniging is hier enthousiast mee aan de gang gegaan en had de hoop deze week te kunnen verkopen via de Fanshop aan de supporters.

Navraag bij de Merchandise afdeling leert echter dat Feyenoord toch met posters op de markt komt en wel met 5 stuks. Vanwege de gelijkenissen zal De Feijenoorder de poster niet verkopen in de Fanshop. De posters van Feyenoord zijn vanaf nu online te koop via de webshop van Feyenoord en vanaf zaterdagochtend in de fanshops.

Vanuit de vereniging excuses aan de supporters die voor de poster langs zijn geweest bij de fanshop. Uiteraard is de vereniging wel blij dat er nu Kampioensposters op de markt zijn gekomen en dan ook nog eens 5 stuks!

Link naar de posters

https://www.feyenoordfanshop.nl/feyenoord-poster-kuyt-schaal.html
https://www.feyenoordfanshop.nl/feyenoord-poster-elftal-huldiging.html https://www.feyenoordfanshop.nl/feyenoord-poster-coolsingel.html https://www.feyenoordfanshop.nl/feyenoord-poster-spelers.html https://www.feyenoordfanshop.nl/feyenoord-poster-kampioen.html