Skip to content

Feyenoord Veiling voor goede doel

Update: Feyenoord heeft besloten de online veiling te annuleren. De reden is tweeledig: Enerzijds heeft Feyenoord ernstige fraude geconstateerd bij de biedingen. Anderzijds is gebleken dat Feyenoord enkele gedragen wedstrijdshirts niet tot haar beschikking heeft. Zie voor het hele bericht www.feyenoordveiling.nl 

 

Maandag 3 juli ging de Feyenoordveiling voor het goede doel van start. Op deze unieke online veiling kan je de komende twee dagen voor het goede doel meebieden op hele mooie Feyenoord hebbedingen. Naast kampioensshirts van Feyenoord – Heracles (je weet wel die wedstrijd van 14 mei) hebben we als vereniging, op aanvraag en van Feyenoord, het prachtige sfeerdoek van Feyenoord – PSV (26 februari) ter beschikking gesteld. Het betreft de kampioensshirts die de spelers aandeden na het laatste fluitsignaal met daarop de bedrukking ‘Feyenoord Landskampioen’.

We hopen natuurlijk op een prachtig veilingresultaat. De opbrengst van de online veiling gaat naar de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation gaat. Deze Foundations beïnvloeden dagelijks levens van mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken en zijn daarbij afhankelijk van financiële steun. De biedingen voor wedstrijdshirt starten vanaf 100 euro en voor de prachtige banner op 1908 euro.