Skip to content

Bezoekersinformatie Open Dag 2017

De Kuip opent aanstaande zondag haar poorten voor de Open Dag van Feyenoord. Tijdens het jaarlijks zeer druk bezochte familie-evenement wordt traditiegetrouw de selectie voor het komende seizoen gepresenteerd, terwijl de nieuwe aanwinsten per helikopter hun entree in het stadion maken. Kom jij zondag ook naar De Kuip? Hieronder vind je de belangrijkste bezoekersinformatie.

Begrip in Nederland

De Open Dag van Feyenoord is uniek en een begrip in Nederland. Het succes van het evenement blijkt ieder jaar opnieuw, als supporters van alle leeftijden een onvergetelijke dag beleven in het mooiste stadion van Nederland. Omdat Feyenoord wederom grote drukte verwacht bij de Open Dag, is in overleg met onder meer de gemeente Rotterdam besloten ook dit jaar bij de toegang tot het stadion te werken met toegangspoortjes. Dit om de toestroom van supporters beheersbaar te houden en het evenement in goede orde te laten verlopen. Het gebruik van de tourniquets kan, zeker rondom het moment dat het stadion open gaat, voor enig oponthoud zorgen. Alvast bedankt voor je geduld en begrip.

Programma
10:00 uur       Opening RET – OVMiles Voetbaldorp (voor het Maasgebouw)
11:00 uur       Opening poorten De Kuip en start activiteiten in buitenring
14:15 uur       Start binnenprogramma en aanvang spelerspresentatie
17:00 uur       Einde Open Dag Feyenoord

De Feijenoorder

Uiteraard is De Feijenoorder ook aanwezig op de Open Dag. Zo kunnen er spandoeken gespoten worden onder leiding van het sfeerteam, kun je op de foto met 2 sfeeracties en is de Legioenzaal geopend. De Feijenoorder staat met 2 tenten aan de hoekzijde van de Legioenzaal. Tot zondag!

Meer informatie over onder meer het programma, de bereikbaarheid van het stadion, vervoer en parkeren vind je op www.feyenoord.nl/opendag.