Skip to content

Feijenoorders op vakantie!

Wat een heerlijke vakantie op het Griekse eiland KOS!! Een vakantie met een Gouden Rand!! Op het appartementencomplex waar ik de vakantie doorbracht ontmoette ik Feijenoord-supporter en seizoenkaarthouder Matthijs de Wit en zijn familie.

Gezellig kletsen over het afgelopen seizoen. Een paar dagen later kwam er een Nederlands echtpaar bij die zich voorstelden als Piet en Jeannette Floor! Jeannette Floor? maar dan ben jij hoofdredactrice van ons clubblad Hand in Hand! Dat bleek te kloppen en al snel vormde zich op dat appartementencomplex een grote groep Feijenoord supporters bij elkaar.

Mijn (en ons) lijflied You’ll Never Walk Alone schalde daar een aantal maal uit de luidspeakers. Jeannette had de nieuwste uitgave van Hand in Hand bij zich die ze ons op het eiland Kos wilde laten inzien, op de als bijlage meegezonden foto overhandigd ze de ‘eerste’ supporters in Griekenland deze prachtige kampioensuitgave ter inzage (onze exemplaren liggen thuis in de brievenbus).

Wat een geweldig mooi clubblad is dit geworden en op ons vakantiecomplex ging dat van Hand tot Hand en dat leverde onze supportersvereniging ook spontaan een aantal nieuwe leden op.

Thuis gekomen lag het clubblad boven op de poststapel te glunderen, 200 pagina’s clubliefde, dank je redactie voor dit geweldige bewaar exemplaar!

Anton Kruiderink, Zutphen (vak J)

Foto: vlnr, Anton, Jeannette en Matthijs met de uitgave Hand in Hand Kampioensspecial 2016-2017