Skip to content

Woensdag start kaarverkoop CL

Feyenoord start a.s. woensdag met de ‘blinde’ kaartverkoop voor de Champions League. Seizoenkaarthouders kunnen zich vanaf aanstaande woensdag 2 augustus 18:00 uur verzekeren van een plaatsbewijs voor de drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League. Het gaat om een zogeheten ‘blinde verkoop’, waarbij seizoenkaarthouders een passe-partout kunnen aanschaffen zonder dat de tegenstanders en speeldata nog bekend zijn. In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop. Daarnaast worden alle seizoenkaarthouders uiterlijk woensdagochtend 2 augustus per e-mail persoonlijk geïnformeerd.

Feyenoord geeft seizoenkaarthouders ruim de gelegenheid zich van een kaart voor de groepsfase wedstrijden te voorzien en vraagt een prijs die niet afwijkend is van anderen. We begrijpen dat het voor sommige supporters veel geld is, maar hopen dat iedere seizoenkaarthouder de wedstrijden kan bezoeken.