Skip to content

Binnenkort verschijnt de vernieuwde Hand in Hand

Hier is-ie dan! De cover van de nieuwe en geheel vernieuwde Hand in Hand.

Na de indrukwekkende kampioensspecial heeft de redactie van Hand in Hand die zomer niet stilgezeten. Achter de schermen is hard ‘gewerkt aan restyling van het magazine’ van de enige echte supportersclub van Feyenoord.

Met unieke foto’s en verhalen, exclusief geschreven door supporters voor supporters.

Ben je al lid van De Feijenoorder? Dan ontvang je Hand in Hand eind augustus automatisch in de bus. Ben je nog geen lid en wil je Hand in Hand ook ontvangen? Meld je dan nu aan door hier te klikken. Voor drie tientjes per jaar ontvang je Hand in Hand 10x automatisch thuis.

Je mag ook nog een Feyenoord-cadeau kiezen. En je profiteert van nog veel meer voordelen….