Skip to content

Nieuwe vormgeving voor magazine Hand in Hand

Deze zomer is achter de schermen hard gewerkt aan de restyling van ons magazine Hand in Hand. De Feijenoorder is overgestapt naar een andere uitgever: vanaf nu wordt Hand in Hand uitgegeven door Trichis Publishing in Rotterdam. Dit moment is gebruikt om de vormgeving van Hand in Hand flink onder handen te nemen.

De redactie heeft deze zomer flink wat extra uren gemaakt en het resultaat mag er zijn. De komende Hand in Hand staat vol met prachtige foto’s, interviews, achtergrondverhalen, columns en leuke supportersweetjes. En nu nog mooier gepresenteerd dan je al gewend was.

Als dank voor de goede samenwerking heeft Lennard Montizaan van De Feijenoorder vanmorgen aan Trichis Publishing een taart overhandigd met hierop de cover van de komende Hand in Hand.

Wil je Hand in Hand ontvangen?

Als je lid bent van De Feijenoorder inclusief Hand in Hand, krijg je de vernieuwde Hand in Hand vanaf vrijdag 25 augustus a.s. automatisch toegezonden.  Ben je nog geen lid? Word dan nu lid en ontvang Hand in Hand 10x per jaar plus een mooi welkomstcadeau!

Wil je adverteren in Hand in Hand?

Wil je met je bedrijf adverteren in Hand in Hand? Neem dan contact op met:
Trichis Publishing
Goudsesingel 194
3011 KD Rotterdam
T (010) 477 85 25
[email protected]