Skip to content

We gaan Europa in!

Eind deze week staat bij heel veel supporters met dik gedrukte letters in de agenda. De loting voor de poulefase van de Champions League. De kans op een aantal hele bijzondere uit- en thuiswedstrijden is levensgroot.

De Feijenoorder gaat -bij voldoende animo- georganiseerde vlieg- en/of busreizen naar de uitwedstrijden aanbieden waar dat kan. Feyenoord steunt en faciliteert de vereniging hierin door de reizen inclusief wedstrijdkaart op te nemen binnen haar verkoopsysteem. Als je straks gebruik wilt maken van het reisaanbod van FSVDF kun je dit snel en direct regelen via de website van Feyenoord. Je boekt dus direct je reis met de vereniging bij de aanschaf van je wedstrijdkaart.

Wij gaan vooraf duidelijk maken welke informatie je daarna nog met ons moet delen en uiteraard ontvang je van ons alle relevante informatie over de reis. Als je met ons mee wilt reizen heb je een via Feyenoord aangeschafte wedstrijdkaart nodig. Leden krijgen natuurlijk ledenkorting. Geen lid? Lid worden doe je hier.

In de week na de loting komt de vereniging met een prijsindicatie voor de reisopties. Dan weet je snel waar je als supporter aan moet denken. De definitieve prijs stellen we vast zodra de kaartverkoop informatie bekend is.

De vereniging stemt alles rond deze reizen af met Feyenoord. Hou er rekening mee dat Feyenoord en de lokale autoriteiten vooraf afspraken moeten maken. Het exacte moment waarop de kaartverkoop begint wordt door de club via feyenoord.nl bekend gemaakt.