Skip to content

Europa, we komen!

Voor veel Feyenoord-supporters was het gisteren een spannende dag. Feyenoord nam sinds jaren weer deel aan de loting voor de groepsfase van de Champions League. De tegenstanders zijn bekend: Feyenoord neemt het op tegen Manchester City, Shakhtar Donetsk en Napoli.

De Feijenoorder onderzoekt de mogelijkheden en de prijzen om supportersreizen aan te bieden naar de drie speelsteden. Feyenoord steunt de vereniging hierin door de reizen inclusief wedstrijdkaart op te nemen in haar verkoopsysteem. Als je gebruik wilt maken van het reisaanbod van De Feijenoorder, kun je dit binnenkort direct regelen via de website van Feyenoord. Je boekt dan direct je reis met de supportersvereniging bij de aanschaf van je wedstrijdkaart. Uiteraard dien je wel in het bezit te zijn van een kaart voor uitwedstrijden van Feyenoord. Hierin zal de volgorde van de uitkaarten – Diamond-, Gold- en Silvercards – worden gevolgd.

Zodra meer bekend is over de mogelijkheden en de prijzen van de Europese reizen, zal De Feijenoorder deze informatie delen op haar website en via social media. Uiteraard profiteren leden van De Feijenoorder dan van een fiks ledenvoordeel. Nog geen lid? Word lid en profiteer van ledenvoordeel.