Skip to content

Test je kennis over Feyenoord-Willem 2

Tekst: Arie van Krimpen

Ben jij een Feyenoord kenner? Weet je alles van de club, de (ex)spelers en de geschiedenis? Of wil je meer te weten komen over Feyenoord? Test je kennis dan met de voorloper van Professor Feyenoord. Voor elke competitie of bekerwedstrijd publiceert De Feijenoorder 1 of meerdere vragen die betrekking hebben op de desbetreffende wedstrijd. Loop alvast warm en doe ook mee op 24 november 2017 tijdens de jaarlijkse Professor Feyenoord Quiz.

27 augustus 2017, Feyenoord-Willem 2, 3 vragen.

Vraag 1:
Welke speler maakte op 25 november 2001 in de wedstrijd Feyenoord – Willem II zijn debuut voor de hoofdmacht van Feyenoord?
Antwoord: Glen Loovens

Vraag 2:
17 april 2011 was een feestdag: de Giovanni van Bronckhorst Academy werd geopend, de actie van Supporters Steunen Feyenoord haalde de 1 miljoen euro en Feyenoord won van Willem II. Vraag: Na een 0-1 achterstand won Feyenoord. Wat was de einduitslag?
Antwoord : 6-1

Vraag 3:
In welk seizoen voerde Feyenoord de vaste combinatie rugnummer-achternaam in, waardoor niet meer standaard met de nummers 1 t/m 11 gestart wordt aan de wedstrijd?
Antwoord: 1998-1999