Skip to content

Van het bestuur, augustus 2017

Hand in Hand is het magazine van De Feijenoorder. Het bestuur van de officiële supportersvereniging van Feyenoord steekt veel tijd in het behartigen van de belangen van Feyenoord-supporters in het algemeen en onze leden in het bijzonder en ze voeren gesprekken met verschillende partijen die betrokken zijn bij Feyenoord. Hier hield het bestuur zich deze zomer mee bezig:

Kampioenschapsring

KampioensringDe kampioenschapsringen voor het kampioenselftal zijn klaar. De ring van massief zilver en ingelegd met robijnen en diamanten is een cadeau namens de supporters aan de spelers. De ringen werden deze zomer stuk voor stuk met de hand gemaakt. De Feijenoorder overhandigt de ringen in september officieel aan de kampioensselectie. De speciale kampioensringen voor supporters zijn deze zomer ook op maat gemaakt en verzonden aan iedereen die het bijzondere aandenken aan het kampioensjaar heeft besteld.

Spandoek geveild

Het spandoek ‘Feyenoord we houden van die club’, dat te zien was tijdens de legendarische
wedstrijd tegen PSV afgelopen seizoen, heeft tijdens het Feyenoord Galadiner in juli 4500 euro opgebracht. De Feijenoorder, die samen met tientallen vrijwilligers en sponsoren verantwoordelijk was voor het spandoek, stelde het doek beschikbaar voor de veiling, waarvan de opbrengst gaat naar de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

Feyenoord City

Zoals actieve volgers van het stadiondossier zullen weten, heeft de gemeente Rotterdam
voor de vakantie het besluit genomen om de plannen van Feyenoord City te ondersteunen.
Als De Feijenoorder hebben wij echter aangegeven geen ja te zeggen, omdat we geen gegevens hebben gekregen waaruit blijkt dat dit het beste plan is voor de club. Feyenoord heeft inmiddels toegezegd ons van meer informatie te voorzien. Daarnaast hebben zowel het stadion als Feyenoord ons gevraagd een plan te maken om supporters beter te betrekken bij de nieuwe stadionplannen.

Gezamenlijke supportersactie Johan Cruijff Schaal

De Feijenoorder heeft zijn steun betuigd aan de actie van het Supporterscollectief
Nederland in het uitvak tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Vitesse-supporters boycotten de wedstrijd, omdat er te weinig kaarten voor hen beschikbaar waren. In plaats daarvan namen vertegenwoordigers van bijna alle Nederlandse Eredivisieclubs plaats in het uitvak. We steunden de actie, omdat we het belangrijk vinden dat met alle partijen naar een goede oplossing wordt gezocht voor deze wedstrijd. Wij vinden dat minimaal één korte zijde volledig beschikbaar moet worden gesteld aan supporters van de bekerwinnaar.

KIJK NU OP WWW.DEFEIJENOORDER.NL VOOR HET LAATSTE NIEUWS

Champions League-reizen

De Feijenoorder is met Feyenoord in gesprek om supportersreizen (inclusief wedstrijdticket) naar de wedstrijden in de Champions League te organiseren. Het definitief aanbieden van deze reizen is afhankelijk van loting, de informatie over de kaartverkoop en
de reisperiode en -locatie.

Feyenoord Supportersraad

De Feyenoord Supportersraad is 16 augustus bijeengekomen. Het verslag en verslagen van eerdere bijeenkomsten, vind je terug op de site.

Nieuw: wekelijkse blogs

Feyenoord-supporters schrijven voortaan wekelijks over wat hen bezighoudt rond de club. Unieke verhalen over grote en kleine Feyenoord-zaken.

Na bijna dertien jaar verlaat Maikel van Pul De Feijenoorder

Sinds 2004 was hij verantwoordelijk voor de financiële administratie op het kantoor van de supportersvereniging. Maikel heeft een nieuwe uitdaging buiten de vereniging gevonden. We bedanken Maikel voor zijn jarenlange inzet en loyaliteit.

Speciaal voor alle niet-leden van de Hand in Hand hebben we hieronder dit kleine stukje uit het magazine online gezet in PDF vorm. Laat uzelf informeren. Word lid van de De Feijenoorder!

[button color=”” size=”large” type=”” target=”_blank” link=”https://www.defeijenoorder.nl/wp-content/uploads/2017/10/FEY_Hand-in-Hand_Bestuurstafel.pdf”]Hand in Hand, augustus 2017 – Van de bestuurstafel![/button]