Skip to content

Feyenoord supporters niet welkom bij ssc Napoli uit

Gisteren bereikte ook ons het nieuws dat Feyenoord supporters definitief niet welkom zijn in Napels. Een zeer teleurstellend besluit dat gezien de ervaringen van vorig jaar onnodig lijkt te zijn. Het is jammer dat de Italiaanse autoriteiten niet in staat zijn uitsupporters naar behoren te ontvangen en begeleiden. Hun Engelse collega’s hebben al eerder laten zien hoe dat moet.

Veel Feyenoord supporters hebben direct na de loting tickets geboekt en hotels gereserveerd. Deze supporters maken zelf de overweging om wel of niet te gaan. Ze reizen op eigen risico. We hopen dat supporters een afgewogen keuze maken en als ze naar Napels gaan op elkaar en andere supporters letten.

ssc Napoli in Rotterdam

Ondanks dat wij niet welkom zijn in Napoli betekent dat niet dat we automatisch vinden dat ssc Napoli supporters hier niet welkom zijn. Zij hebben weinig tot geen invloed gehad op dit besluit en bovendien zijn we dan net zo kort door de bocht als de Italiaanse autoriteiten. We gaan er vanuit dat de lokale driehoek Rotterdam in overleg met Feyenoord wel een afgewogen besluit neemt en wachten dat rustig af.