Skip to content

De Hand in Hand komt er weer aan!

Nog een weekje wachten en dan valt de Hand in Hand weer bij onze leden op de deurmat. De Hand in Hand staat vol met unieke foto’s en verhalen, exclusief geschreven door supporters, voor supporters.

In deze editie lees je onder andere: een interview met de spelers Michiel Kramer en Eric Botteghin en ook een interview met schrijver Michel van Egmond over het boek ‘King’ het bijzondere leven van Chris Gyan. Ook lees je een artikel over het Noord Brabantse dorp Haps, wat vol met Feijenoorders blijkt te zitten én hebben we nog een foto-reportage over de première van de documentaire ‘Kuyt’ en een fotocollage van opgestuurde kampioenstatoeages. Tenslotte is redacteur Jeroen de Wit in de wereld van reisaanbieders zoals Cheaptickets gedoken. Oftewel volop leesvoer en afwisseling in onderwerpen.

Ben je al lid van De Feijenoorder? Dan ontvang je Hand in Hand eind volgende week automatisch in de bus. Ben je nog geen lid en wil je Hand in Hand ook ontvangen? Meld je dan nu aan door hier te klikken. Voor drie tientjes per jaar ontvang je Hand in Hand 10x automatisch thuis.

Je mag ook nog een Feyenoord-cadeau kiezen. En je profiteert van nog veel meer voordelen….

Haps
In Hand in Hand een artikel over het dorp Haps