Skip to content

Feestbus Roda JC-Feyenoord

Beste Feijenoorder,

Eindelijk gaat de welbekende feestbus weer rijden! Op zaterdag 28 oktober 2017, tijd 18:30 uur speelt Feyenoord de uitwedstrijd tegen Roda JC. De Feijenoorder laat onder voorbehoud van genoeg animo een feestbus rijden naar deze wedstrijd in Kerkrade. De bus zal langs het omwisselpunt in BORN rijden waarna de feestbus zal doorrijden naar het Parkstad Limburg stadion. Vanaf het omwisselpunt zullen er twee medewerkers van Feyenoord ter begeleiding mee gaan.

Vertrektijd

Verwachte vertrektijd van de De Feijenoorder feestbus vanaf De Kuip zal zijn: 13:30 uur. Na de wedstrijd zal de feestbus direct naar Rotterdam rijden. Aankomst rond 23:30 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan door het inschrijfformulier op deze pagina. Alleen supporters die in het bezit zijn van een omwisselbiljet auto BORN komen in aanmerking voor de feestbus. We vragen om het type uitkaart bij inschrijving, dit doen we omdat er een kans is dat niet alle silvercardhouders een kaart weten te bemachtigen.

De feestbus is inmiddels UITVERKOCHT! Je kunt je wel aanmelden voor de reservelijst. Je kunt op de reservelijst komen door een e-mail te sturen naar: [email protected] 

Kosten

De kosten voor leden van De Feijenoorder is maar €15,- voor niet leden is het €23,-. Lid worden van De Feijenoorder en direct profiteren van ledenkorting kan hier!

Let op

De supportersbussen worden over het algemeen goed in de gaten gehouden door de autoriteiten. Geef de autoriteiten geen aanleiding om de bus staande te houden voor controle ofwel steek geen vuurwerk af en doe a.u.b. normaal bij de stops.

Als de bus vol is, wordt je ingeschreven op de reservelijst. Mochten er mensen afhaken i.v.m. dat ze geen kaart hebben kunnen bemachtigen dan maak je nog kans om mee te gaan. Mocht je betaald hebben maar niet mee gaan, dan krijg je uiteraard je geld terug.

  • Let op alleen supporters met een omwisselbiljet auto BORN kunnen zich aanmelden voor bus!
  • Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de feestbus niet door, indien de feestbus niet doorgaat dan ontvang je hiervan uiterlijk 23-10-2017 een bericht.

Tot zaterdag 28 oktober!