Skip to content

Hand in Hand editie oktober: waarom het mis ging bij CheapTickets.nl

Hand in Hand editie oktober/november wordt vandaag en maandag bezorgd bij leden van De Feijenoorder. In deze editie: interviews met Eric Botteghin en Michiel Kramer en de verklaring van CheapTickets over de boekingsproblemen.

Michiel Kramer over zijn plek op de reservebank:

“Dat zal nooit wennen en dat moet volgens mij ook niet. Ik heb er nu wel minder moeite mee dan vorig jaar, omdat het nu vanaf de voorbereiding duidelijk was. Vorig seizoen had ik veel frustratie over de concurrentiestrijd. Die is nu weg. Ik vecht en strijd nu voor mijn plekje. Als Nicolai niet speelt, moet ik zorgen dat ik er klaar voor ben.”

Eric Botteghin over transfergeruchten:

“Die doen me niet zoveel. Ik sta met beide voeten op de grond en ben niet het type dat nerveus wordt als er sprake is van een transfer. Natuurlijk heb ik wel meegekregen dat er geruchten gingen in de zomerstop. In de voetbalwereld weet je dat er na een goed seizoen belangstelling komt en dat andere spelers van het ene op het andere moment bij een andere club kunnen zitten. Maar ik ben gewoon op trainingskamp gegaan en heb het rustig aangezien.”
Eric

Cheaptickets zet supporters buitenspel

‘Helaas is je boeking door technische problemen niet gelukt’. Tientallen supporters die via boekingswebsites een vliegticket naar een van de Europese speelsteden probeerden te boeken, kregen deze boodschap en zagen hun Europese trip bijna in het water vallen. Hand in Hand zocht uit wat er mis ging.
Cheaptickets

Meer lezen?

De nieuwste editie van Hand in Hand valt vandaag en maandag op de mat bij leden. Het magazine is voor €4,99 verkrijgbaar bij de betere boekhandels.

Wil je voortaan ook maandelijks Hand in Hand ontvangen? Word dan lid van De Feijenoorder. Je ontvangt tien keer per seizoen magazine Hand in Hand, ondersteunt de sfeeracties (o.a. de megaspandoeken) in het stadion en helpt de vereniging bij het behartigen van de belangen van supporters.

Lid worden kan door hier te klikken.