Skip to content

De Feijenoorder-Sinterklaasfeest

[contact-form-7 id=”12313″ title=”Aanmelden Sinterklaasfeest”]

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht!

Het lijkt nog ver weg, maar zoals elk jaar komt Sinterklaas weer naar Nederland! Dit jaar zal de Sint met zijn Zwarte Pieten ook langs komen op Varkenoord. Op zondag 3 december, 15:00 uur, zal Sinterklaas en zijn gevolg in de kantine van Sportclub Feyenoord de verjaardag van de Goedheiligman vieren. Sinterklaas heeft gezegd dat hij dit speciaal en alleen voor de kinderen van leden van De Feijenoorder en Sportclub Feyenoord doet! Om het feest compleet te maken stuurt de Sint eerst de DJ beat Piet vooruit om er een geweldig kinderfeest van te maken om vervolgens zelf met de cadeautjes te komen.

Sinterklaas heeft aangegeven dat er maximaal 150 kinders bij kunnen zijn vanwege de ruimte en vraagt aan de ouders een kleine bijdrage van €10,- voor de dag. Hiervoor neemt Sinterklaas 2 cadeautjes mee per kind. De verwachting is dat Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten rond 16:30 uur weer uitgezwaaid zullen worden. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze pagina. Let op vol=vol. Je kunt maximaal 2 kinderen opgeven per lidmaatschap. Graag afzonderlijk aanmelden via het inschrijfformulier. Ben je lid van Sportclub Feyenoord? Dan kan 00000 ingevuld worden!

Waar: Sportclub Feyenoord, Sportcomplex Varkenoord, Olympiaweg 74-76, 3078 HT Rotterdam
Datum: 3-12-2017
Tijd: 15:00-16:30 uur

Tot op het Sinterklaasfeest van De Feijenoorder en Sportclub Feyenoord!