Skip to content

Oproep: Stuur je foto’s in van Shaktar-Away

Meer dan 500 supporters zijn afgereisd naar de verre uitwedstrijd tegen Shaktar Donetsk in Charkov voor de Champions League. Helaas kon er niet direct op Charkov worden gevlogen waardoor de supporters een overstap diende te maken. Je raad het al deze reis zorgde voor veel bijzondere verhalen. Supporters die in een vliegtuig zitten welke bij het taxiën tegen een vrachtwagen knalt of supporters die tegen een vertraging van 7 uur opliepen. Er waren ook supporters die het zekere voor het onzekere namen en per trein of auto zijn afgereisd naar Charkov. Dagen onderweg om Feyenoord te steunen! Onvoorwaardelijke liefde.
Charkov De Feijenoorder
Voor Hand in Hand zijn we op zoek naar unieke foto’s die een beeld geven van de reis, het leven in Oekraïne, de culturele hoogstandjes en natuurlijk de wedstrijdfoto’s. Stuur je foto in naar [email protected] en geef een korte beschrijving bij de foto. Let op dat je een foto van 1 MB of groter instuurt (hoe groter hoe beter) en vermeld je naam bij de foto. Wie weet staat jouw moment wel in de Hand in Hand van december!