Skip to content

Feestbus vanuit het Noorden naar Feyenoord-Vitesse

Net als het afgelopen seizoen zet De Feijenoorder weer een ‘Feestbus’ in vanuit het Noorden van het land! Wat ons betreft worden het er dit seizoen nog veel meer! De eerste ‘De Feijenoorder Feestbus’ die nu al vast staat is voor de wedstrijd Feyenoord–Vitesse op zaterdag 2 december 2017.

Details:
Vertrekplaats: Borger (om 13:00 uur)
Eerste stop: NS Station Assen (omstreeks 13:30 uur)
Tweede stop: NS Station Hoogeveen (omstreeks 14:00 uur)
Laatste stop: NS Station Zwolle (omstreeks 14:30 uur)

Vanuit Zwolle zal er naar de Kuip gereden worden, zodat er nog voldoende tijd is voor een goede PMDS. Na de wedstrijd zal de ‘De Feijenoorder Feestbus’ weer vertrekken naar het Noorden van het land.

Prijs

De prijs voor de feestbus vanuit het Noorden is voor leden van De Feijenoorder €22,50 per persoon. Niet leden betalen €35,- per persoon. Alle deelnemers krijgen een welkomstdrankje (1 Sonnema Cola). Direct lid worden gaat snel en eenvoudig door hier te klikken. Je profiteert dan direct van €12,50 korting op de ‘De Feijenoorder Feestbus’ vanuit het Noorden.

Wedstrijdkaart

Er zijn nog een klein aantal wedstrijdkaarten beschikbaar via de vereniging (vak G) voor de wedstrijd. Dus wil je mee met de bus inclusief wedstrijdkaart reageer dan snel! Een bus+wedstrijdkaartje kost voor leden €60,-. Niet leden betalen €72,50. Word lid en profiteer direct van ledenvoordeel! Feyenoord verkoopt ook nog kaarten voor de wedstrijd. Een wedstrijdkaart kun je hier kopen.

Opgeven

Aanmelden voor de gezellige ‘De Feijenoorder Feestbus’ met muziek naar de wedstrijd tegen Vitesse gaat gemakkelijk door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. aanmelding ‘De Feijenoorder Feestbus’ vanuit het noorden met de volgende gegevens:
– Je voor en achternaam
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Opstapplaats
– Je telefoonnummer
– Je lidnummer (indien lid van De Feijenoorder)
– Aangeven of je alleen met de bus wilt reizen of ook een wedstrijdkaart wilt.

Betalen

Bij aanmelding voor de ‘De Feijenoorder Feestbus’ graag na e-mailbevestiging van De Feijenoorder betalen via het volgende rekeningnummer: IBAN: NL12RABO0333824466, t.a.v. De Feijenoorder o.v.v. je naam. Aanmeldingen die na 2 werkdagen niet zijn betaald zullen geannuleerd worden.

Reisinformatie

De Feijenoorder zorgt voor reisbegeleiding gedurende de reis. Elke deelnemer ontvangt bij aanmelding een bevestiging. Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de reis ontvang je een e-mail met de exacte vertrektijd, adres en verdere informatie.

Direct na de wedstrijd zal de bus op dezelfde plek vertrekken waar je afgezet bent (vlakbij de Kuip).

Ga mee met deze unieke busreis en ook voor deze ‘De Feijenoorder Feestbus’ reis is het principe vol = vol van toepassing. Dus wacht niet te lang!

Een bus vanuit jou regio?

Lijkt het je leuk om een bus in te zetten vanuit jou regio? Lijkt ons ook leuk, contact ons via de mail (info@defeijenoorder) en welke route je zou willen rijden! Wellicht rijden we dan ook met een bus vanuit jou regio naar een thuiswedstrijd van Feyenoord!

Tot zaterdag 2 december!