Skip to content

Oproep: Stuur je foto’s in van Manchester City away!

Het Legioen is massaal afgereisd naar de uitwedstrijd tegen Manchester City voor de Champions League. Supporters vlogen niet alleen via Nederland maar ook via België, Frankrijk en Duitsland om hun ploeg te steunen. Andere supporters kozen voor een roadtrip of een boottrip. De reis stond uiteraard weer garant voor het nodige vermaak en mooi verhalen. Net als vorig jaar liep er een stoet van duizenden Feijenoorders van het centrum naar het stadion. Dit alles onder een perfecte begeleiding van honderden bobbies.

MCIaway

Voor Hand in Hand zijn we op zoek naar unieke foto’s die een beeld geven van de reis, de stad Manchester, de culturele hoogstandjes en natuurlijk de wedstrijdfoto’s. Stuur je foto’s in naar [email protected] en geef een korte beschrijving bij de foto’s. Let op dat je een foto van 1 MB of groter instuurt (hoe groter hoe beter) en vermeld je naam bij de foto. Wie weet staat jouw moment wel in de Hand in Hand van januari!