Skip to content

Geslaagde Meet and Greet met Jens Toornstra

Woensdag 29 november vond in de van Zandvlietzaal een Meet & Greet plaats met Jens Toornstra. Jens was in het stadion aanwezig als ambassadeur van de Dirk Kuyt Foundation. De avond werd gepresenteerd door Frans Reichardt.

De avond werd gestart met een introductie van de Dirk Kuyt Foundation door voormalig Feyenoord-speler Sjaak Troost. Sjaak haalde hierbij de band tussen de supportersvereniging en de Dirk Kuyt Foundation aan.
29-11-2017: Voetbal: ALV de Feijenoorder 2017: RotterdamFoto: Edwin VerheulHierna kwam Jens Toornstra naar voren. Jens huidig Feyenoord speler en de speciale gast van de avond is ambassadeur van de Dirk Kuyt Foundation. Frans vroeg aan Jens waarom hij zich inzet voor de Foundation en waarom voor de Dirk Kuyt Foundation. Jens gaf aan graag iets terug te doen voor de maatschappij. Uiteraard speelde Dirk Kuyt een rol in zijn keuze voor de Dirk Kuyt Foundation.
29-11-2017: Voetbal: ALV de Feijenoorder 2017: RotterdamFoto: Edwin Verheul

Goed om te zien dat beide Feijenoorders zich in zetten voor meer en betere sportvoorzieningen en -evenementen voor sporters met een fysieke en/of verstandelijke beperking. Zodat ook zij kunnen doen wat voor velen van ons vanzelfsprekend is: sporten.

Hierna was het tijd om vragen te stellen aan Jens. Elke supporter kon een vraag insturen maar ook ter plekke was er tijd om een vraag te stellen. De vragen waren divers en gingen zowel over Feyenoord als over de maatschappelijke ambities van Jens. Zo weten we nu dat Jens een sportmanagement volgt.

Er kwamen ook een aantal videofragmenten voorbij van Jens. Zijn prachtige doelpunt tegen Sparta van vorig jaar blijft het kijken waard! Daarnaast kwam er een filmpje voorbij van de 1-0 tegen Heracles Almelo in de kampioenswedstrijd. Wat deed Jens bij Dirk Kuyt na het vieren van het doelpunt?

Na alle vragen was het tijd voor het verloten van een aantal fan artikelen. 4 supporters gingen er met een sjaal, vlag, boek of autosjaal naar huis. Toen kwam het slotstuk, een persoonlijk gesigneerd shirt van Jens Toornstra. De spanning was hoog zeker aangezien lotnummer 40 niet in de zaal leek te zitten. Uiteindelijk ging het shirt naar een dame die er een handtekening van Jens op liet zetten. Deze dame liet haar hart spreken en gaf het shirt aan een jonge fan in de zaal! Diezelfde jonge fan die onze harten liet smelten toen hij een vraag stelde aan Jens. Met de opmerking erbij ik heb je wel is vaker gezien in het stadion en op televisie.
29-11-2017: Voetbal: ALV de Feijenoorder 2017: RotterdamFoto: Edwin VerheulAan alles komt een eind zo ook aan de Meet & Greet met Jens Toornstra. Sjaak en Jens werden naar voren geroepen en uit handen van Wim van Merkensteijn, voorzitter van De Feijenoorder, ontvingen zij namens de supporters een cheque voor een gift van 1.000 euro. Opgehaald door de aanwezige in de zaal, de jongerenleden van De Feijenoorder en de donaties van nieuwe leden.
29-11-2017: Voetbal: ALV de Feijenoorder 2017: RotterdamFoto: Edwin Verheul

Na het uitreiken nam Jens nog de tijd om op de foto te gaan met de supporters en handtekeningen uit te delen.

Een topavond! Met dank aan Jens Toornstra, Sjaak Troost, Dirk Kuyt Foundation en Frans Reichardt

Bezoek ook de website van de Dirk Kuyt Foundation.

29-11-2017: Voetbal: ALV de Feijenoorder 2017: RotterdamFoto: Edwin Verheul29-11-2017: Voetbal: ALV de Feijenoorder 2017: RotterdamFoto: Edwin Verheul29-11-2017: Voetbal: ALV de Feijenoorder 2017: RotterdamFoto: Edwin Verheul29-11-2017: Voetbal: ALV de Feijenoorder 2017: RotterdamFoto: Edwin Verheul29-11-2017: Voetbal: ALV de Feijenoorder 2017: RotterdamFoto: Edwin Verheul29-11-2017: Voetbal: ALV de Feijenoorder 2017: RotterdamFoto: Edwin Verheul29-11-2017: Voetbal: ALV de Feijenoorder 2017: RotterdamFoto: Edwin Verheul29-11-2017: Voetbal: ALV de Feijenoorder 2017: RotterdamFoto: Edwin Verheul