Skip to content

Webshop De Feijenoorder

De Feijenoorder verkoopt al enkele jaren merchandising in de fanshop bij De Kuip. Om het de Feijenoorders makkelijker te maken is de supportersvereniging ook gestart met een online webshop. Snel en eenvoudig kun je hier merchandising van de vereniging kopen. Uiteraard met de rood-witte F erop of een link naar het oprichtingsjaar van de club 1908.

Leden van De Feijenoorder krijgen ledenvoordeel. Leden ontvangen 10% korting welke van toepassing is op alle producten behalve de boeken. Bij het afrekenen kunnen onze leden de kortingscode invoeren. Leden waarvan het e-mail adres bekend is hebben de kortingscode per e-mail ontvangen. Ben je lid maar heb je geen kortingscode ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: [email protected]

Klik hier om naar de webshop te gaan. Veel bestelplezier!