Skip to content

Familie bedankt Feyenoordsupporters voor reanimatie na Feyenoord-Napoli

De Feijenoorder ontving onderstaand bericht via de Bijzondere Wensen afdeling van Feyenoord. 

“Na de prachtige wedstrijd Feyenoord – SSC Napoli, verlieten mijn schoonvader en ik De Kuip. Hij was een trouwe supporter, in het bezit van een seizoenkaart en een Champions League passe-partout. Op de Olympiaweg zei mijn schoonvader dat ik even iets rustiger moest lopen. Na die woorden zakte hij in elkaar. Door diverse Feyenoordsupporters werd er meteen gereanimeerd. In totaal zijn ze veertig minuten bezig geweest, maar dit mocht helaas niet meer baten. In het ziekenhuis is hij overleden, maar eigenlijk was dit al gebeurd op de Olympiaweg.

Via deze weg willen wij de vele supporters die gereanimeerd hebben heel hartelijk bedanken. Voor de steun en hulp. Pa was een groot Feyenoord-man. Hij zat in vak J.”

Familie van Goch

We wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd!