Skip to content

De Feijenoorder wil nieuw overleg vervoersregeling FC Utrecht uit

De Feijenoorder is het niet eens met het voorstel van de gemeente Utrecht om een verplichte buscombi in te stellen voor de inhaalwedstrijd FC Utrecht- Feyenoord. We doen daarom een beroep op alle partijen om opnieuw het gesprek aan te gaan, met als doel te komen tot een acceptabele oplossing te komen.

De afgelaste uitwedstrijd tegen FC Utrecht mocht nog wel met een autocombi bezocht worden. Als vereniging vinden we het voorstel van de gemeente Utrecht daarom niet acceptabel. Het verbeteren van gastheerschap en terugdringen van de combiregeling is in Nederland breed omarmd en zelfs een pijler in door de overheid gemaakte voetbalplannen. Het voorstel van de gemeente Utrecht om supporters te verplichten tot een buscombi, waar eerst wel een autocombi mogelijk was, staat daar haaks op.

In overleg met Feyenoord heeft de supportersvereniging daarom ook aangegeven het besluit van de club, om niet akkoord te gaan met de vervoersregeling, te steunen.