Skip to content

Oproep: stuur een kaartje naar Willem van Hanegem

Feijenoorder Willem van Hanegem maakte woensdagochtend via het Algemeen Dagblad wereldkundig dat bij hem prostaatkanker is vastgesteld. Hij zal de komende tijd intensief worden behandeld om de ziekte te bestrijden.

De Kromme won als speler en trainer van Feyenoord verschillende grote prijzen. Het hoogtepunt hierbij was de winst van de Europacup 1 en de wereldbeker in 1970. Het 73-jarige clubicoon verdient alle steun in de strijd tegen deze ziekte!

Wil jij Willem van Hanegem een hart onder de riem steken? Stuur dan een kaartje naar:

De Feijenoorder
Postbus 24036
3007 DA Rotterdam
t.a.v. Willem van Hanegem

De vereniging zal de kaarten doorzetten naar de Familie van Hanegem

Feijenoorder. Dat ben ik. Dat ben jij. Feijenoorders, dat zijn wij!