Skip to content

De Feijenoorder baalt van besloten training voor Klassieker

De laatste training voor de Klassieker is altijd openbaar geweest. Juist daarom baalt De Feijenoorder ervan dat morgen deze laatste training besloten is. Het is een ongeschreven afspraak met de club om supporters in staat te stellen het elftal een extra zetje in de rug te geven. Daar kan nu geen invulling aan gegeven worden.

De supportersvereniging betreurt het niet gekend te zijn in het besluit. Hierdoor hebben we als vereniging niet de kans gehad vroegtijdig te reageren.

De laatste jaren is, door verschillende oorzaken, de opkomst voor de laatste training minder geworden. Juist deze training is het moment om het elftal te steunen in aanloop naar deze belangrijke wedstrijd. Een training met duizenden supporters is goed voor de club en voorziet in een behoefte van een deel van de achterban. De Feijenoorder heeft haar ongenoegen gedeeld met de club en gaat hierover in gesprek. Voor komend seizoen hopen wij dat het anders gaat en dat supporters de spelers juist dat extra gevoel kunnen geven bij de laatste training.

Foto: De Feijenoorder