Skip to content

Prijzen Klaverjastoernooi bekend!

[contact-form-7 id=”13420″ title=”Aanmelden voor het Klaverjastoernooi”]

Wil jij o.a. kans maken op een gesigneerd shirt van Feyenoord of twee wedstrijdkaartjes voor Feyenoord–Groningen? Meld je dan nog snel aan!

Datum

Vrijdag, 2 februari 2018, houden wij ons allereerste De Feijenoorder-Klaverjas toernooi!

Rotterdams Klaverjassen

Er wordt geloot op de avond zelf met wie je klaverjast (dus geen vaste koppels). Gezelligheid staat bovenaan en we spelen niet met het mes op tafel. Uiteraard wordt er op zijn Rotterdams geklaverjast en streven we er naar om 4 potjes te spelen.

Voor wie

De entree voor leden van De Feijenoorder, Sportclub Feyenoord en/of de Feyenoord Business club is gratis. Voor niet leden vragen we een kleine bijdrage van € 5,-. Betaling kan contant aan de deur! Nog geen lid van De Feijenoorder? Word lid en profiteer direct van ledenvoordeel.

Aantal Feijenoorders

Het maximaal aantal Feijenoorders die mee kunnen klaverjassen is 80, dus meld je snel aan (vol=vol). Mocht het aantal klaverjas deelnemers geen viertal kunnen vormen, dan kan het zijn dat je een afval beurt krijgt (nooit meer als 1x per avond). Je krijgt dan 1500 punten.
 
Uiteraard zijn er een aantal mooie Feyenoord prijzen ter beschikking gesteld! Laten we van deze eerste De Feijenoorder-Klaverjasavond een mooi succes maken!

Opsomming

Locatie: Sportcomplex Varkenoord, Olympiaweg 74-76, 3078 HT Rotterdam
Voor wie: Iedereen! Leden van De Feijenoorder, Sportclub Feyenoord en/of de Feyenoord Business club spelen gratis mee. Niet leden betalen een kleine bijdrage van 5 euro.
Tijd: Deuren open om 18:15 uur, de starttijd is om 19:00 uur en de verwachte eindtijd is om 23:00 uur.
Aantal deelnemers: Maximaal 80! vol=vol.
Prijzen: Uiteraard is meedoen belangrijk dan winnen maar we zorgen wel voor leuke prijzen!

Opgeven: Je kunt je makkelijk opgeven via het inschrijfformulier op deze pagina.

Tot op vrijdag 2 februari!