Skip to content

Feestbus Vitesse-Feyenoord

[contact-form-7 id=”13628″ title=”Aanmelden voor de feestbus naar Vitesse-Feyenoord”]

Beste Feijenoorder,

De welbekende feestbus gaat weer rijden! Op zondag 11 februari 2018 om 14:30 uur speelt Feyenoord de uitwedstrijd tegen Vitesse.

De bus laten we naar het omwisselpunt Heteren rijden. Daar zullen we over moeten stappen op de reguliere combi bussen. Er wordt voor ons geen bus apart gehouden, maar om ook de combireis gezellig te houden, raden wij aan om met zijn allen in een combibus te stappen.

Voor de goede orde, zorg er voor dat het zowel onderweg als op het omwisselpunt gezellig blijft en hou a.u.b. rekening met het achterlaten van troep etc.

Vertrektijd

Verwachte vertrektijd van de feestbus vanaf de Kuip zal zijn om 10:15 uur. Zodra de exacte tijden vanuit Feyenoord bekend zijn, zullen we de exacte vertrektijd communiceren.

Aanmelden

Aanmelden kan door het inschrijfformulier op deze pagina. Alleen supporters die in het bezit zijn van een omwisselbiljet BUS HETEREN komen in aanmerking voor de feestbus. We vragen om het type uitkaart bij inschrijving, dit doen we omdat er een kans is dat niet alle silvercardhouders een kaart weten te bemachtigen.

Kosten

De kosten voor leden van De Feijenoorder is maar €12,- voor niet leden is het €18,-. Lid worden van De Feijenoorder en direct profiteren van ledenkorting kan hier!

Let op

De supportersbussen worden over het algemeen goed in de gaten gehouden door de autoriteiten. Geef de autoriteiten geen aanleiding om de bus staande te houden voor controle ofwel steek geen vuurwerk af en doe a.u.b. normaal bij de stops.

Als de bus vol is, wordt je ingeschreven op de reservelijst. Mochten er mensen afhaken i.v.m. dat ze geen kaart hebben kunnen bemachtigen dan maak je nog kans om mee te gaan. Mocht je betaald hebben maar niet mee gaan, dan krijg je uiteraard je geld terug.

  • Let op alleen supporters met een omwisselbiljet BUS HETEREN kunnen zich aanmelden voor bus!
  • Er zijn genoeg aanmeldingen! De bus gaat rijden, er zijn nog enkele plekjes over.

Tot zondag 11 februari!