Skip to content

Informatie uitvaart Reinier Kreijermaat

Oud- Feyenoorder Reinier -Beertje- Kreijermaat is maandag 22 januari overleden. De voormalig middenvelder die met Feyenoord de eerste Europese successen meemaakte, is 82 jaar geworden. Reinier Kreijermaat speelde van 1959 tot 1964 bij Feyenoord.

De crematie van Reinier Kreijermaat is a.s. zaterdag om 18.00 uur bij Crematorium en uitvaartcentrum Yarden aan de Maeterlinckweg 101, 3084 KD in Rotterdam Zuid.

Als er Feyenoorders zijn die deel willen nemen aan de erehaag voor Beertje, dan verzoeken we je om 17:00-17:15 uur te verzamelen op de Maeterlinckweg om de erehaag te vormen. Hierna kunnen de Feyenoorders de dienst volgen maar wel graag NA de familie en genodigden naar binnen. Bloemen zijn gewenst.

Let op: omleiding i.v.m. weg- en rioleringswerkzaamheden aan de Maeterlinckweg. Volg de aangegeven route zoals op de kaart: Omleiding