Skip to content

Meld je aan voor de workshop over mobiliteit!

De Feijenoorder overlegt over verschillende aspecten van Feyenoord City met het project team dat aan de stadionplannen werkt. Aanstaande maandag, 29 januari, is er een bijeenkomst die zich specifiek richt op mobiliteit. We willen supporters de mogelijkheid bieden om hiervoor input te leveren.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarbij duidelijk je naam, lidnummer en –belangrijk- op welke manier je naar De Kuip reist. Kies daarbij uit: Openbaar vervoer, Fiets, Lopend, Auto (parkeren bij de Kuip), Auto (parkeren op afstand) of Auto (parkeren mindervalide parkeerplek).

Voor alle gebruikersgroepen zoals hierboven beschreven is nog plek. We zoeken sowieso nog naar supporters die ervaring hebben met parkeren op afstand. Denk daarbij bijvoorbeeld aan parkeren op de P+R Beverwaard of P+R Kralingse Zoom.

Wat gaan we doen doen? We gaan de reis beschrijven die supporters maken naar de Kuip toe, hoe ze die beleven en waarom ze daarvoor kiezen. Vragen die we willen bespreken zijn; Hoe kom je vanuit je huis naar het stadion? Welke keuzes maak je? Wat voor dingen kom je onderweg tegen en wat kunnen we wellicht verbeteren? Tijdens het in kaart brengen van de reis naar het stadion horen wij graag wat de ervaringen en wensen zijn van de supporters.

Het programma van aankomende maandag ziet er als volgt uit:

19:08 uur Inloop
19.15 uur-19.30 uur Introductie
19.30 uur-21.15 uur Naar het stadion
21.15 uur-21.25 uur Terugkoppeling
21:25 uur-21:30 uur Afronding
21.30 uur-22.00 uur Afsluitend drankje

Locatie: Stadion Feijenoord, De Kuip. Je kunt je melden bij de receptie in het Maasgebouw.

Naast individuele supporters nemen ook vrijwilligers van de supportersvereniging en leden van de Feyenoord Supportersraad deel aan de workshop. Het aantal aanmeldingen kan hoger liggen dan het aantal beschikbare plaatsen. Vertegenwoordigers van de supportersraad verwerken de aanmeldingen en nodigen supporters uit die ons mailen / die aangeven graag mee te willen doen.