Skip to content

Eerste special uitgereikt aan Cor van der Gijp

Op woensdag 7 maart 2018 is de eerste special over de carrière van Cor van der Gijp uitgereikt aan de hoofdrolspeler zelf. Na de succesvolle Henk Schouten special van vorig jaar nu een mooi bewaarexemplaar over de topscorer (in het betaalde voetbal) aller tijden van Feyenoord.

De special staat vol anekdotes, statistieken en unieke, nog niet eerder gepubliceerde foto’s uit het familiearchief. Wij mogen trots zijn op het verleden van onze club met prachtige prijzen en grote voetballers, zoals Cor van der Gijp.
Cor van der Gijp reageerde trots op de special over zijn carrière en trakteerde de redactie op mooie anekdotes. Om het 1e exemplaar te vieren werd er een taart aangesneden met hierop de prachtige rood-witte cover.
De special is gemaakt door vrijwilligers van Hand in Hand en telt 20 pagina’s. De special is gemaakt van extra dik papier en er staan geen advertenties in.

De special is exclusief gemaakt voor leden van De Feijenoorder. Ook onze 1908-leden ontvangen eenmalig de special en Hand in Hand (editie maart). De in totaal meer dan 17.000 Hand in Hand’s en specials vallen vrijdag 16 maart op de deurmat bij onze leden.

Nog geen lid van De Feijenoorder? Word lid en ontvang zolang de voorraad strekt het unieke bewaarnummer over de carrière van Cor van der Gijp. Voor 3 tientjes per jaar ontvang je o.a. 10x Hand in Hand en ontvang je 1x per jaar een prachtige special.