Skip to content

Vandaag valt Hand in Hand en de Cor van der Gijp special bij onze leden op de deurmat

Na de succesvolle Henk Schouten special van vorig jaar valt vandaag een mooi bewaarexemplaar over de topscorer (in het betaalde voetbal) aller tijden van Feyenoord op de deurmat bij onze leden.

Special Cor van der Gijp

De special staat vol anekdotes, statistieken en unieke, nog niet eerder gepubliceerde foto’s uit het familiearchief. Wij mogen trots zijn op het verleden van onze club met prachtige prijzen en grote voetballers, zoals Cor van der Gijp.

Liefdewerk

De special is gemaakt door vrijwilligers van Hand in Hand en telt 20 pagina’s. De special is gemaakt van extra dik papier en er staan geen advertenties in.

De special is exclusief gemaakt voor leden van De Feijenoorder. Ook onze 1908-leden ontvangen eenmalig de special en Hand in Hand (editie maart). De in totaal meer dan 17.000 Hand in Hand’s en specials vallen vandaag (met een uitloop naar maandag/dinsdag) op de deurmat bij onze leden.

Nog geen lid van De Feijenoorder? Word lid en ontvang zolang de voorraad strekt het unieke bewaarnummer over de carrière van Cor van der Gijp. Voor 3 tientjes per jaar ontvang je o.a. 10x Hand in Hand en ontvang je 1x per jaar een prachtige special.

Hand in Hand editie maart

De leden van De Feijenoorder krijgen een hoop leesvoer op de deurmat. Naast de schitterende special valt ook het magazine Hand in Hand op de deurmat. In de maart editie een interview met Tyrell Malacia. De jonge Feyenoorder die zoveel indruk maakt op de linksbacks positie. Verder onder andere een fotoreportage van Feyenoord 019 uit Slowakije en Londen en een interview met fotograaf Willem Fakkel.