Skip to content

Groene Haas 2018. Doe mee op 2 juni 2018!

De Groene Haas is terug en hoe! Op zaterdag 2 juni 2018 vindt alweer de zevende editie van het Groene Haas Toernooi plaats, georganiseerd door De Feijenoorder. Natuurlijk op de velden van Sportclub Feyenoord.

Inschrijvingsprocedure en aantal deelnemende teams

We gaan het toernooi wederom in met 24 teams. Elk team bestaat uit maximaal 10 personen. De inschrijving voor het toernooi start vandaag en sluit (naar verwachting) rond 8 mei 2018. Van de inschrijvende teams ontvangen we graag de volgende informatie:

  • De naam van het team (wees creatief)
  • Naam, e-mailadres en telefoonnummer van de aanvoerder/contactpersoon van het team
  • Namen van alle (max 10) spelers in het team, met de vermelding of zij wel of geen lid zijn van De Feijenoorder
  • Een introductie van het team in een klein verhaaltje, ten behoeve van het programmaboekje

De kosten van deelname bedragen 100 EURO per team. Deze kosten dienen na een definitieve bevestiging vanuit De Feijenoorder zo snel mogelijk te zijn voldaan op rekeningnummer NL12RABO0333824466 t.a.v. De Feijenoorder o.v.v. van de teamnaam.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een kleine versnapering bij binnenkomst
  • Toernooi vaantjes voor alle deelnemers
  • Programmaboekjes
  • 40 consumptiebonnen
  • Een geweldige dag samen met honderden andere Feijenoorders
  • We verzinnen nog wel wat moois!

Voorrangsregeling

Zoals jullie wellicht weten, behoort een grotere opzet van het toernooi niet tot de mogelijkheden. Dat betekent dat we wellicht een aantal teams moeten teleurstellen, gezien de gebruikelijke -vinden we mooi- enorme stroom van aanmeldingen.

Ga er maar vanuit dat het aantal aanmeldingen het aantal beschikbare plekken overtreft. Dat is niet altijd leuk, maar het betekent dat we er keuzes in moeten maken. Wij houden bij de toewijzing van toernooi plaatsen rekening met het aantal leden van De Feijenoorder in het team, alsmede met de historie van het team qua eerdere deelname aan het Groene Haas toernooi. Met andere woorden: bij de toewijzing hebben leden van De Feijenoorder en eerdere deelnemende teams een streepje voor. Nog geen lid? Word direct lid door hier te klikken.

Wij gaan ervan uit dat iedereen daar begrip voor heeft.

Vragen? Meteen een team inschrijven? Stuur dan een e-mail met volledige informatie aan [email protected]