Skip to content

Voorbeschouwing Feyenoord-Excelsior Rotterdam

Tekst: Rody, Foto: Edwin Verheul-De Feijenoorder

Donderdagochtend: e-mail van Feyenoord. Met angst en boven open ik “Uitkomst beker loting 2018”. Ik was er al bang voor. Verdomme, alwéér geen kaart voor de bekerfinale. Gedesillusioneerd blijf ik achter.

Dan maar klaarmaken voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior, waarin we Robin van Persie sowieso moeten missen vanwege een kuitblessure. Nicolai Jorgensen is een twijfelgeval waardoor Dylan Vente zomaar eens in de basis zou kunnen beginnen.

Tegen “het kleine broertje” hebben we het meestal niet echt gemakkelijk. Denk maar eens terug aan de “kampioenswedstrijd” op Woudenstein of de thuiswedstrijd waarin we lang 1-0 achter stonden. En dan winnen ze dit seizoen óók nog eens alle uitwedstrijden. Erg knap voor een club met zo’n laag budget, petje af. Nu nog even een speler voor een mooi bedrag verkopen, dan kunnen ze meteen dat kunstgras eruit trekken!

Feyenoord zal richting de bekerfinale in een flow willen komen. En dat kan alléén maar als we een reeks wedstrijden gaan winnen..

Fijne wedstrijd!