Skip to content

Hand in Hand, april 2018: interviews met Diks en Rob Geus

Hand in Hand nummer 8 editie april wordt vandaag bezorgd bij leden van De Feijenoorder. In deze editie interviews met Kevin Diks en Rob Geus. Verder onder andere een boekrecensie van Buitenkant Links, Clyde Best 40 jaar later, de boekpresentatie van Willem van Hanegem, een interview met sportfotograaf Jiri Büller en een fotoreportage van de vlaggenkinderen tijdens de benefietwedstrijd voor Support Casper. Op de cover de man in vorm Tonny Vilhena!

Meer lezen?

De nieuwste editie van Hand in Hand valt vandaag dus op de mat bij onze leden. Het magazine is voor €4,99 verkrijgbaar bij de betere boekhandels en in de webshop van De Feijenoorder. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Wil je voortaan ook maandelijks Hand in Hand ontvangen? Word dan lid van De Feijenoorder. Je ontvangt tien keer per seizoen magazine Hand in Hand, 1x per jaar een special, ondersteunt de sfeeracties en helpt de vereniging bij het behartigen van de belangen van supporters. Lid worden kan door hier te klikken. Leden die vanaf 1 april 2018 lid worden zijn automatisch lid tot 30 juni 2019. Extra reden dus om vandaag nog lid te worden!