Skip to content

Informatie uitvaart Henk Schouten

Oud- Feyenoorder Henk Schouten is woensdag 18 april overleden. De voormalig spits die negen keer scoorde in een wedstrijd tegen De Volewijckers, is 86 jaar geworden. Henk Schouten speelde van 1955 tot 1963 bij Feyenoord.

De crematie is a.s. donderdag 26 april om 15:30 uur bij crematorium en uitvaartcentrum Yarden op de Maeterlinckweg 101, 3084 KD Rotterdam Zuid.

Als er Feyenoorders zijn die deel willen nemen aan een eventuele (afhankelijk van hoeveel Feijenoorders er aanwezig kunnen zijn) erehaag voor Henk, dan verzoeken we je om 14:30 uur uur te verzamelen op de Maeterlinckweg om de erehaag te vormen. Hierna kunnen de Feyenoorders in een andere zaal via live beelden de dienst volgen. Graag pas na de familie en genodigden naar binnen. Witte Bloemen zijn gewenst.