Skip to content

DE KUIP ONNEEMBARE VESTING!

De Kuip sinds 1937 een onneembare vesting! Na het behalen van de bekerfinale zijn de vrijwilligers van De Feijenoorder weer druk aan de slag gegaan. Tientallen vrijwilligers van het sfeerteam hebben weer vele uren in het maken van het doek: “De Kuip onneembare vesting!”.

Liefdewerk voor de club en de spelers! Naast het spandoek zijn er ook weer duizenden vlaggen neergelegd en kwamen er serpentines van het 2e ring. De sfeeracties worden gefinancierd door de meer dan 17.000 leden van De Feijenoorder! Door de leden kunnen onze vrijwilligers deze acties organiseren en De Kuip laten beven!. Naast de sfeeracties organiseert de vereniging ook evenementen en maken vrijwilligers Hand in Hand. Dit seizoen is de 2e special uitgekomen over de carrière Cor van der Gijp!

Ben je nog geen lid? Word lid en ondersteun de door Feyenoord enige erkende supportersvereniging en de prachtige sfeeracties in De Kuip!

Word lid door hier te klikken! Feijenoorders die vanaf 1-4-2018 lid worden krijgen 2 maanden cadeau en zijn lid tot 30-6-2019. Alle reden dus om lid te worden!

Feijenoorder. Dat ben ik. Dat ben jij. Feijenoorders, dat zijn wij!