Skip to content

Bezoek De Feijenoorder op de Open Dag

Uiteraard is De Feijenoorder aanwezig op de Open Dag. Bezoek je de Open Dag? Kom dan zeker even een kijkje nemen bij de De Feijenoorder stand.

Het sfeerteam is aanwezig om spandoeken te spuiten. De Legioenzaal is open en supporters krijgen een sneak preview van de supporterstalkshow Gelül.

Heb je ook zo genoten van de prachtige sfeeracties in De Kuip? Kom naar de De Feijenoorder photobooth en ga met een sfeeractie op de foto! Je kunt hierna de foto gelijk meenemen naar huis.

Feijenoorders kunnen uiteraard ook het jaarlijkse gratis Open Dag boekje meenemen.

F is van Feyenoord

De allereerste Feyenoord-Encyclopedie is uit. Alles wat je wilt weten over Feyenoord staat in het boek. Alle spelers, alle trainers, alle successen, alle prijzen, alle trivia. Alfabetisch geordend, van Ab Interimtot Clemens Zwijnenberg.

Wie waren de oprichters, de spelers, de trainers, de voorzitters? Wie is de topscorer aller tijden en wie scoorde de snelste hattrick? Wie waren Theo de Tank, de Tovenaar van Tatabánya en de Terriër? Wie hadden een café, een sigarenzaak of een slijterij? Wat waren de eerdere namen van Feyenoord? Wat waren de kampioensjaren, wanneer werd de beker gewonnen? En nog veel, veel meer.

Kom naar onze stand om het de encyclopedie te bekijken. Nog geen lid? Word lid voor 3 tientjes per jaar en ontvang de F is van Feyenoord als welkomstcadeau! Kun je niet wachten tot morgen? Klik hier en word lid van De Feijenoorder!

Locatie

FSV Feijenoorder staat met een stand op de hoek van de Olympia en de stadiontribune ter hoogte van De Legioenzaal.

Tot morgen!